„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 6. maijs
Pirmdiena
Didzis, Gaidis
+7.9 °C
apmācies

Piesakieties dalībai festivālā „Muzykys Skrytuļs 2018”

Publicitātes foto

14. un 15. jūlijā Daugavpils novada Līksnā jau septīto reizi notiks lielākais jaunās latgaliešu mūzikas festivāls „Muzykys Skrytuļs”, pulcinot mūziķus, kuri dažādos žanros rada dziesmas latgaliski.

Festivāls norisināsies divas dienas un apmeklētāji tiks pārsteigti ar līdz šim vēl nebijušām aktivitātēm. Sestdien dienas koncertos uzstāsies latgaliešu jaunās grupas, savukārt naktī būs iespēja baudīt jau pazīstamu grupu uzstāšanos. Savukārt svētdien Līksnas Vissvētās Jēzus Sirds Romas katoļu baznīcā notiks garīgās mūzikas koncerts.

Pasākuma organizatori aicina mūziķus un mūziķu grupas līdz  20. martam pieteikties dalībai festivālā, kā arī izsludina brīvprātīgā darba vakances. Pieteikt savu dalību festivālam un uzzināt aktuālāko informāciju var festivāla sociālajos tīklos un  mājaslapā skrytuls.liksna.lv.

Festivāls visiem apmeklētājiem ir bez maksas. To tradicionāli rīko Daugavpils novada Kultūras pārvalde, Līksnas pagasta pārvalde un festivāla iniciatoru grupa.