„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 17. maijs
Piektdiena
Dailis, Herberts, Umberts
+23.4 °C
nedaudz mākoņains

Parādu par siltumenerģiju var nomaksāt pakāpeniski

Aleksandrs Rube

Februāris bija visaukstākais mēnesis vairāku beidzamo gadu laikā. Vidējā gaida temperatūra bija -7,9 grādi C, daždien termometra stabiņš noslīdēja zemāk par -20 grādiem, tāpēc apkures rēķini februārī būs ievērojami lielāki.

Vidējā maksa par viena kvadrātmetra apsildīšanu februārī -- 1,55 eiro, t.i., par 20% vairāk nekā janvārī, preses konferencē informēja uzņēmuma „Daugavpils siltumtīkli” valdes loceklis Andrejs Kuzņecovs. Viņš atzīmēja, ka martā siltumenerģijas tarifs būs 50,53 eiro par megavatstundu (bez PVN).

Iedzīvotājiem, kuriem ir grūtības apmaksāt beidzamos apkures rēķinus, „Daugavpils siltumtīkli” piedāvā ierasties uzņēmuma birojā (18. novembra ielā 4) un noslēgt rakstisku vienošanos par pakāpenisku parāda nomaksu. Ja būs parakstīts šāds dokuments, soda nauda par maksājumu kavējumiem netiks piemērota.