„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 7. oktobris
Pirmdiena
Daumants, Druvvaldis
+7.5 °C
apmācies

Drīz sāksies ceļu remontdarbi

freeimages.com

Daugavpils dome izsludinājusi iepirkumu pilsētas ielu periodiskajai uzturēšanai, tā rezultāti būs zināmi 3. aprīlī. Remontdarbu aktīvā fāze sāksies aprīļa beigās – maija sākumā, kad uzsāks darbu asfaltbetona rūpnīca.

Ziemā pilsētā tika veikts bedrīšu remonts, izmantojot aukstā asfalta tehnoloģiju. Savukārt, kad pilnībā nokusīs sniegs un ledus, tiks laboti gari ielu posmi. Pašvaldība veic iepirkumus arī skvēru un tranzīta posmu uzturēšanai (trīspusējs līgums ar „Latvijas valsts ceļiem”).  Šogad plānots noasfaltēt Skolas, Pieneņu, Staru, Liepu un Sloku ielu, kurām ir zemes segums, kā arī veikt remontdarbus skvērā ķīmiķu mikrorajonā, kur atrodas piemineklis Afganistānas karā kritušo karavīru piemiņai. Autostāvvietu būvniecība un paplašināšana paredzēta Minskas ielā 8, Ciolkovska ielā 10, Arodu ielā 11, Kr. Valdemāra ielā 1 un pie Komunālajiem kapiem.

Pagalmu labiekārtošanu sāks firma „DSM Meistari”, pirmais objekts būs Jātnieku ielā. Vēlāk uzņēmums sakārtos pagalmus Raipoles, Tartu, Piekrastes, Ventspils, Malu, Aveņu, Vaļņu un Lauskas ielā.

Komunālās saimniecības pārvalde informē, ka no 9. aprīļa līdz 1. oktobrim sakarā ar tramvaja līnijas celtniecību Stropos būs slēgta transporta kustība Veselības ielā.