„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+10.6 °C
apmācies

Uzņēmēji attīstīs ražotnes un tūrismu

pexels.com

Biedrība „Krāslavas rajona partnerība” atbalstīja 10 Krāslavas un Dagdas novada projektus, kas iesniegti ES LEADER programmā.

Krāslavas novada biedrības un uzņēmēji attīstīs konditorejas ražošanu Dagdas novadā, ierīkos laivu nomātavu Skaistas pagastā un laikmetīgu atpūtas vietu Krāslavas novadā, veidos senioru rezidenci Krāslavā. Tāpat atbalstīts pašapkalpošanās automazgātavas Dagdas novadā, atpūtas un pasākumu kompleksa „Šalkoņi”, inovatīva aprīkojuma iegādes z/s „Gliemji”, tējas ražotnes Bērziņu pagastā, ekoloģiskās lauksaimniecības produkcijas pārstrādes Krāslavas pagastā un mobilā tirdzniecības aprīkojuma vietējo produktu realizācijai iegādes Krāslavas novadā projekts.  

Kā pastāstīja biedrības administrācijas vadītāja Zane Ločmele, biedrība bija saņēmusi 10 projektus un visi bija kvalitatīvi, tāpēc vērtēšanas komisija atbalstīja visus projektus.