„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 6. maijs
Pirmdiena
Didzis, Gaidis
+7.0 °C
apmācies

Cīņu par bronzu sāk veiksmīgi

Daugavpils volejbolistes neizmantoja iespēju spēlēt finālā. Latvijas sieviešu volejbola čempionāta pusfinālā uzvarētāju noskaidroja divās spēlēs. Gadījumā, ja katrai komandai bija pa uzvarai, tika izspēlēts „zelta” sets.

VK „miLATss” pēc uzvaras izbraukumā spēlē ar „Jelgavu” – 3:1, nespēja turpināt tikpat veiksmīgi un mājās zaudēja ar rezultātu 1:3. Tādējādi bija nepieciešams „zelta” sets, kurš noslēdzās Zemgales kluba labā.

Noteicošais faktors „miLATss” zaudējumā bija īsais spēlētāju soliņš. Rezervē bija tikai divas volejbolistes, bet cīnīties ar klubu, kuram laukumā pastāvīgi devās svaigi spēki, bija sarežģīti. Lika sevi manīt nogurums, un partija tika zaudēts.

Liktenīgs bija brīdis, kad „miLATss” nodomāja, ka „zelta” setu spēlē līdz 15 punktiem, bet tajā bija jācīnās līdz 25 punktiem. Koncentrējot visus spēkus 15 punktu robežai, vēl vienam izrāvienam komandai vairs nebija spēka.

4. aprīlī notika pirmā spēle par bronzu, kurā „miLATss” uzvarēja RSU/MVS – 3:0 (25:17, 28:25, 25:16). Otrā spēle notiks Rīgā 11. aprīlī. Šoreiz 18 punkti Terēzei Hrapānei.

Arī bronzas sērijā ir divas spēles, un, ja nepieciešams, „zelta” sets.