„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 6. maijs
Pirmdiena
Didzis, Gaidis
+9.7 °C
apmācies

Mūsdienu dejas Daugavpilī

Sergejs Kuznecovs

Daugavpilī divas dienas risinājās viens no Baltijā lielākajiem ielu deju turnīriem, kā arī mūsdienu deju grupu sacensības „Daugavpils Open 2018”.

Arī šogad šo pasākumu organizēja Daugavpils deju studija „Stoptime”. Jāatzīmē, ka turnīra ģeogrāfija kļuvusi plašāka un audzis tā dalībnieku skaits, tāpēc tas risinās divas dienas. Šoreiz sacentās aptuveni 1500 dalībnieku.

Turnīra saimnieki izcīnīja godalgotas vietas. Nominācijā „Hip-hop Solo” pirmo vietu izcīnīja Jana Krasovska. Puišu konkurencē otrais bija Reinis Sandors, turklāt viņš uzvarēja grupā „House Dance Solo”. Bērniem „Hip-hop” ieskaitē Viktorija Soboļeva bija otrā. Nominācijā „Mazās grupas” bronza komandai „Monstazz”, savukārt Jevgeņijai Zubovai sudrabs kategorijā „House Dance Solo”.

Bērnu komanda konkurencē otrajā vietā „Red Monkeys/Stoptime». Savukārt „Stoptime” juniori izcīnīja trešo vietu mazo grupu sacensībās un trešo vietu lielo grupu konkurencē.

Lielajās grupās pieaugušajiem pirmajā vietā „Stoptime” izlase, kā arī otrā vieta vecuma kategorijā 30+, kura startēja „Stoptime” vecāku komanda.