„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+8.7 °C
neliels lietus

Meklē nomnieku rūpniecības kompleksam Rēzeknē

rezekne.lv

Norit pēdējie būvdarbi rūpniecības kompleksā Viļakas ielā 1, un paralēli tiek gatavota būvdarbu dokumentācija ēkas nodošanai ekspluatācijā. Būvniecības darbi tika uzsākti pērnā gada augustā, turpinājās visu ziemu un jau šobrīd būvlaukuma degradētā teritorija ir pārvērtusies par sakoptu industriālo vietu potenciālajiem investoriem.

Kopējā iznomājamā teritorija – 10 562,5 m2, tās sastāvā ietilpst: rūpniecības kompleksa jaunbūve ar ražošanas korpusu – 4981 m2, administratīvā – sadzīves ēka, palīgtelpas un tehniskās telpas – 1803 m2. Ēkām saistītie pievedceļi un stāvlaukumi – 3778,5 m2. Nomas termiņš – 30 gadi, nosacītā nomas maksa – 6800 eiro (seši tūkstoši astoņi simti eiro) mēnesī bez pievienotās vērtības nodokļa.

Nomniekam pienākums 3 (trīs) gadu laikā no nomas līguma spēkā stāšanās dienas teritorijā:

  • veikt nefinanšu investīcijas savos nemateriālajos ieguldījumos un pamatlīdzekļos ne mazāk kā 3 500 000 eiro (faktiskajās cenās);
  • radīt ne mazāk kā 95 jaunas darba vietas.

Plašāka informācija