„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 2. maijs
Ceturtdiena
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds
+16.4 °C
daži mākoņi

Ilūkstes jaunieši dejoja skatē

ilukste.lv

Aprīļa nogalē notika Ilūkstes novada skolu tautas deju kolektīvu skate - koncerts, kurā skolēni un skolotāji rādīja gada laikā padarīto, pastāstīja Ilūkstes BJC vadītāja Vanda Rimša.

Ar augstākās pakāpes diplomu novērtēts Ilūkstes 1. vidusskolas 8.-9. klases deju kolektīvs „Ance” un 4.-5. klases deju kolektīvs „Ance” (vadītāja Dace Parša), savukārt pirmās pakāpes diplomus saņēma Ilūkstes 1. vidusskolas 2.-3. klases deju kolektīvs „Ance” un 6.-7. klases deju kolektīvs „Ance” (vadītājas Anita Meikšāne un D. Parša).

Tāpat tika piešķirts otrās pakāpes diploms Bebrenes vispārizglītojošās un profesionālās vidusskolas deju kolektīvam „Ciku, caku” (vadītāja Sandra Voitkeviča) un trešās pakāpes diplomi Subates pamatskolas 1.-4. klases un 5.-8. klases deju kolektīvam (vadītāja Inese Ziediņa), kā arī Ilūkstes Sadraudzības vidusskolas 1.-4. klases deju kolektīvam „Dzirkstelīte” (vadītāja Līga Kūliņa).    

Skate - koncerts bija kā ceļazīme uz Ilūkstes novada skolēnu deju svētkiem, kas notiks 24. maijā Ilūkstes estrādē.