„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 6. maijs
Pirmdiena
Didzis, Gaidis
+8.2 °C
mērens lietus

Ieviestas izmaiņas autobusu maršrutos

freeimages.com

No 2018. gada 1. jūnija ir gaidāmas izmaiņas sabiedriskā autobusa kursēšanas reisos astoņos maršrutos Daugavpils un Ilūkstes novadā. Četros maršrutos mainīti reisu laiki, trijos -- pieturu nosaukumi, bet vēl vienā, Daugavpils–Ļubasti–Daugavpils slēgts vakara reiss, ziņo Autotransporta direkcija.

Autobuss vairs nekursēs pl. 19.40 no Daugavpils autoostas uz pieturvietu „Ļubasti”, un attiecīgi pl. 20.05 tas nedosies pretējā virzienā. Lai nodrošinātu iedzīvotājiem ērtāku nokļūšanu vasarnīcu kooperatīvā „Celtnieks” un „Daugava”, autobuss maršrutā Daugavpils–Cirši–Naujenes stacija un Daugavpils–Celtnieks kursēs biežāk. Savukārt pēc pasažieru lūguma maršrutos iekļautas papildu pieturvietas Daugavpils–Faļtopi–Kaplava („Mičurineca”) un Daugavpils–Degtjarka („Faļtopi”) atsevišķos reisos dienā. Pieturvietu nosaukumi mainīti maršrutos Ilūkstes novadā, Ilūkste–Ilze–Dviete–Ilūkste, Ilūkste–Zariņi–Bebrene un Ilūkste–Eglaines stacija.

Minētos maršrutus realizē SIA „Daugavpils autobusu parks”, bet apstiprinājusi Autotransporta direkcija, kas atbild par sabiedriskā transporta kursēšanas plānojumu Latvijā.