„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 10. oktobris
Ceturtdiena
Arvīds, Arvis, Druvis
+11.7 °C
apmācies

Līvānu novadā izskanēs pirmie pagastu svētki

Publicitātes foto

22. jūnijā rekonstruētajā Rožupes estrādē notiks pirmie Līvānu novada pagastu svētki. Tos ievadīs pagastu lielīšanās maratons, amatiermākslas kolektīvu koncerts un zāļu tirgus. Turpat darbosies bērnu pilsētiņa ar radošajām darbnīcām visai ģimenei un virvju trasi „Turies kopā”. Bet pl. 20.00 sāksies lielais svētku koncerts, kurā uzstāsies gan Līvānu novada kolektīvi un draugi, gan Andris Baltacis un grupa „Baltie lāči”. Tikmēr Andris Ērglis un Ieva Sutugova piedāvās koncertprogrammu „No sirds uz sirdi”. Tiks iedegts svētku ugunskurs un visi dejos zaļumballē, ko spēlēs grupa „Vintāža”.

„Svētku mērķis ir apvienot pagastu iedzīvotājus un godināt pagastu cilvēkus. Līdz šim katrā pagastā notika savi svētki. Lai radītu kopības sajūtu, ka esam piederīgi Līvānu novadam, un lai iedzīvotāji apmeklētu visus novada pagastus, nolēmām rīkot vienotus svētkus. Tie notiks katru gadu un citā pagastā,” teica Līvānu novada domes priekšsēdētāja vietniece Ginta Kraukle.