„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 10. oktobris
Ceturtdiena
Arvīds, Arvis, Druvis
+18.6 °C
apmācies

AS „Daugavpils siltumtīkli” nomainījās vadība

Foto no LL arhīva

28. jūnijā AS „Daugavpils siltumtīkli” dibinātāju ārkārtas sanāksmē no uzņēmuma vadītāja amata tika atsaukts Andrejs Kuzņecovs un iecelts vadītāja pienākumu izpildītājs.

A. Kuzņecovu, kurš šajā amatā nostrādājis piecus gadus, nomainīja Daugavpils domes Kapitālsabiedrību pārraudzības nodaļas vadītājs Jevģenijs Oļenovs. Uz vakanto amatu tiks izsludināts konkurss.  

Kā kadru maiņas iemeslu pats A. Kuzņecovs min „izdomātu problēmu” ar projektu, kas saistīts jaunas katlumājas celtniecību uz TEC-3 bāzes. Par atstādināšanas iniciatoru viņš min domes priekšsēdētāju Rihardu Eigimu. Ņemot vērā visus apstākļus, А. Kuzņecovs neplāno turpmāk strādāt kādā citā amatā siltumtīklu struktūrā.  

Jāpiebilst, ka А. Kuzņecova noņemšana no vadītāja amata notiek reizē ar izmeklēšanu sakarā ar paraksta viltošanu domes izpilddirektores Ingas Goldbergas rezolūcijā, kas saistīta ar minēto TEC—3 modernizācijas projektu par summu 13,9 mlj. eiro. Turklāt Eiropas finansējumu 5,2 mlj. eiro apmērā, ko pašvaldība baidījās pazaudēt, pilsēta jau ir saņēmusi.