„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. aprīlis
Pirmdiena
Laine, Raimonds, Vilnis
+18.5 °C
apmācies

Pirmajā līgā – graujoši rezultāti

Sedriks guva vienus vārtus // Foto: Sergejs Kuzņecovs

14. jūlijā „Daugavpils” futbolisti savā laukumā tikās ar vienu no vājākajām Latvijas čempionāta komandām „Staiceles bebriem”. Daugavpilieši vēlas atgriezties virslīgā un virzās pretī savam mērķim. Savukārt „bebri” vēl nav pēdējā vietā, taču viņu situācija ir visai bēdīga.

„Daugavpils” iesita viesu vārtos astoņas bumbas, savus vārtus nosargājot neskartus. Pirmajā puslaikā Staiceles komanda vēl turējās un cīnījās, kā spēja, zaudējot tikai vienus vārtus. Taču pēc pārtraukuma viesiem vairs nebija spēka, savukārt laukuma saimnieki „bēra” pretinieku vārtos bumbas citu pēc citas. Vārtu guvumi bija jebkurai gaumei – nobeidzot uzbrukumu pēc tālas piespēles, precīzi raidot bumbu no soda laukuma cauri spēlētāju sienai un pat 11 m soda sitiens.

Spēlētāju līmeņa lielā atšķirība ļauj „Daugavpilij” šosezon gūt daudz vārtu, turklāt nevienā vien spēlē. Iepriekš daugavpilieši iesita sešus vārtus spēlē ar „Audu” un „Preiļiem”, pēc tam uzvarēja „Balvus” – 15:0 un tad „bebrus”.

Vugars Askerovs raujas uz vārtiem

Nākamajā kārtā jau šonedēļ „Daugavpils” tiksies ar „Smilteni”. Vidzemes klubs atrodas turnīra tabulas vidū un ir grūti paredzēt, kā šī spēle noslēgsies.

„Daugavpils” pašlaik „min uz papēžiem” komandai „Tukums”, kura atrodas pirmajā vietā – 24 punkti, „Daugavpilij” ir 22 punkti, turpat blakus atrodas „Super Nova” – 21 punkts.

Kārtas rezultāti

  • „Alberts” – „Smiltene” – 7:2
  • „Daugavpils/Progress” – „Staiceles bebri” – 8:0
  • „RTU/Skonto” – „Tukums” – 1:3
  • „Grobiņa” – „Preiļi” – 5:2
  • „Super Nova” – „Rēzekne” – 4:2
  • „Auda” – „Balvi” – 7:2