„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+11.8 °C
apmācies

Automašīnas kravas nodalījumā pārvadāja vjetnamiešus

rs.gov.lv

18. septembrī robežsargi par personu nodrošināšanu ar iespēju nelikumīgi uzturēties Latvijā aizturēja vienu Lietuvas pilsoni.

Valsts robežsardzes amatpersonas uz autoceļa Rēzekne-Jēkabpils apturēja kādu Lietuvā reģistrētu automašīnu. Apskates laikā „Opel Vivaro” bagāžas nodalījumā konstatēti desmit Vjetnamas pilsoņi, kuri Latvijā uzturas nelikumīgi.

Vjetnamas pilsoņi aizturēti Imigrācijas likuma kārtībā un ievietoti Aizturēto ārzemnieku izmitināšanas centrā «Daugavpils».

Saistībā ar Vjetnamas pilsoņu nodrošināšanu ar iespēju nelikumīgi uzturēties Latvijā robežsargi aizturēja arī automašīnas vadītāju - 1972. gadā dzimušu Lietuvas pilsoni.

Par apzinātu personu nodrošināšanu ar iespēju nelikumīgi uzturēties Latvijā pret Lietuvas pilsoni uzsākts kriminālprocess. 1972. gadā dzimušais vīrietis aizturēts un ievietots Valsts policijas Īslaicīgas aizturēšanas vietā.