„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+12.1 °C
nedaudz mākoņains

Gan krāsās, gan vārdos

Viesnīcā „Park Hotel Latgola” atklāta jaunās Daugavpils mākslinieces Anastasijas Kuļgajevas darbu izstāde „Maniem kuģiem veltīta”.

Anastasija mācās Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskolas Saules skola pirmajā kursā. Lai gan A. Kuļgajevai ir tikai septiņpadsmit gadi, šī jau ir trešā izstāde viņas darbu izstāde. Jaunās mākslinieces māte Jūlija Kuļgajeva pastāstīja -- nav nekā pārsteidzoša, ka Anastasija kļuvusi par radošu personību, jo uzaugusi mākslinieku un dizaineru ģimenē, un jau kopš mazotnes bija iesaistīta radošajā procesā – pastāvīgi uzturējās darbnīcā, meiteni ņēma līdzi uz dažādiem plenēriem, lekcijām utt. „Atceros, ka auditorijā, kad es mācījos, atradās vēl viens molberts. Šķita, ka pie tā neviena nav, bet, palūkojoties vērīgāk, aiz tā malas varēja redzēt mazas kājiņas,” atceras jaunās mākslinieces māmiņa.

Visu rakstu lasiet 15. novembra numurā.