„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+6.8 °C
apmācies

"Muzikālajā bankā 2019" uzvar Dona "Es nāktu mājās"

1. februāra vakarā Daugavpils Olimpiskajā centrā noslēdzās Latvijas Radio 2 dziesmu aptauja "Muzikālā Banka 2019". Apkopojot žūrijas vērtējumu un skatītāju balsojumu finālšova laikā par vērtīgāko dziesmu atzīta Dona izpildītā dziesma "Es nāktu mājās".

Uzvara šajā reizē nozīmē, ka Dons šajā aptaujā triumfējis jau četras reizes. dziesmu izpildītāju. Tas ir tikpat, cik vērtīgākās dziesmas titulu saņēmusi kāda dziesma, kuru izpilda "Prāta Vētra". Jāatzīmē, ka "Muzikālā Banka" šogad norisinājās 20 reizi.

Žūrijas balsojums veidoja 50%, bet skatītāju, otrus 50% no kopvērtējuma. Ne vieni, ne otri "Es nāktu mājās" neierindoja pirmajā vietā. Pēc žūrijas vērtējuma par vērtīgāko dziesmu atzīta grupu "Instrumenti" un "Prāta Vētra" kopdarbs "Tur saule aust", to finālšova beigās atklāja vakara vadītājs Rihards Lepers. Savukārt skatītāju balsojumā vislielāko atbalstu guvusi Intara Busuļa un "Triānas parka" dziesma "Kamēr". To pēc finālšova ballītē "Park Hotel Latgola" atzina pasākuma producents Aigars Dinsbergs.

Vairāk lasiet 4. februāra numurā!