„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+12.1 °C
nedaudz mākoņains

Jaunajā 3. līnijas posmā sākuši kursēt tramvaji

AS “Daugavpils satiksme” sākusi pasažieru pavadāšanu 3. tramvaju maršruta jaunuzbūvētajā tramvaju līnijas posmā, “Latgales laiku” informēja Daugavpils pašvaldībā.

Jaunais tramvaju līnijas posms stiepjas gar 18. novembra ielu no krustojuma ar Vasarnīcu ielu līdz krustojumam ar Veselības ielu, turpinās gar Veselības ielu, ved līdz Daugavpils reģionālajai slimnīcai un tad Vasarnīcu ielā savienojas ar veco līniju. Jaunā tramvaju līnijas posma kopējais garums ir 2,26 kilometri. Tā būvniecība tika sākās 2018. gada martā. Patlaban būvdarbi ir noslēgušies, objekts ir pieņemts ekspluatācijā.

No cietokšņa puses tramvajs brauks līdz Čiekuru ielai (Neredzīgo biedrība), pagriezīsies pa kreisi un brauks līdz slimnīcai. Tālāk pa Vasarnīcas ielu kursēs līdz Stropu ezeram. Atpakaļ brauks arī pa jaunajām sliedēm. Sliedes Vasarnīcu ielā posmā no 18. novembra ielas līdz pagriezienam uz slimnīcas pusi pagaidām neizmantos.  

Vairāk lasiet 7. februāra numurā!