„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+12.4 °C
daļēji mākoņains

„Muzikālā banka” paliks Daugavpilī

Ceturtdien, 5. martā, parakstīts sadarbības līgums starp „Latvijas Radio” un Daugavpils pašvaldību par„Muzikālās Bankas 2020” finālšova rīkošanu Daugavpils Olimpiskajā centrā, informē organizētāji. Jau šobrīd zināms, ka finālšovs piedzīvos vairākas pārvērtības, ieviešot fanu zonu un citu skatuves risinājumu.

2020. gada „Muzikālās Bankas” fināšovā tiks piedāvāji jauni tehniskie risinājumi, veidojot skatuves izvirzījumu jeb tā saukto mēli skatītāju zālē, lai ikviens klātesošais justos tuvāk saviem iemīļotajiem mūziķiem. Tāpat plānots ieviest īpašu fanu zonu noslēguma koncerta lojālākajiem apmeklētājiem. Neizpaliks arī vērienīgi specefekti un krāšņs skatuves noformējums.

„Latvijas Radio 2” vērtīgākā 2020. gada popa un roka dziesma tiks noskaidrota 2021. gada 30. janvārī. Finālšova un ģenerālmēģinājuma biļetes tirdzniecībā būs pieejamas jau no piektdienas, 6. marta.