„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+7.9 °C
apmācies

Rīgas ielas posmā ieklās bruģi

Autora foto

Rekonstruējamajā Rīgas ielas posmā no Cietokšņa līdz Ģimnāzijas ielai ir noslēgušies sagatavošanas darbi un drīzumā objektā sāksies granīta bruģa ieklāšana, Daugavpils domes vadības preses konferencē pavēstīja domes priekšsēdētāja vietnieks Igors Prelatovs.

Raitākai darbu norisei bruģa ieklāšanā paredzēts iesaistīt lielu strādājošo skaitu. Savukārt jau aprīlī asfaltbetona rūpnīca būs gatava piegādāt būvdarbu veikšanai nepieciešamo asfaltu. Rekonstrukcijas darbi paredz arī koku stādīšanu.

Domes priekšsēdētājs Andrejs Elksniņš piebilda, ka būvnieki ir solījuši ieklāt bruģi atjaunojamajā Rīgas ielas posmā saskaņā ar grafiku.

Patlaban šajā Rīgas ielas posmā (no Cietokšņa līdz Ģimnāzijas ielai) satiksme ir slēgta. Darbus tajā veic SIA “Labiekārtošana D”. Pabeigt Rīgas ielas rekonstrukciju plānots līdz maijam.