„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+5.6 °C
apmācies

Ilma Kupcova: skolotājs ir blakus, lai palīdzētu

Jau 10 gadus Latvijā darbojas kustība “Iespējamā misija”, kuras mērķis ir Latvijā nodrošināt kvalitatīvu izglītību, radot nepieciešamās pārmaiņas klasēs, skolās un sabiedrībā. Šīs kustības ietvaros jauniešiem ar augstāko izglītību dažādās jomās ir iespēja apgūt pedagoga profesiju. Šādu iespēju izmantoja arī Ilma Kupcova, kurai pirmais mācību gads skolotājas darbā nesis lielus izaicinājumus.

Ilma Kupcova ir sociālo zinību, vizuālās mākslas un folkloras skolotāja Daugavpils 3. vidusskolā. Jauniete dzimusi un augusi Viļānos, absolvējusi Daugavpils Universitāti ar diviem bakalaura diplomiem – socioloģijā un mākslas menedžmentā. Vēl pirms diviem gadiem Daugavpils pilsētas un novada iedzīvotāji Ilmu iepazina kā mākslinieci ar viņas foto un dzejas izstādi “Laimes receptes”, bet nu visā Latvijā viņu pazīst kā vienu no jaunajiem “Iespējamās misijas” pedagogiem.

Vairāk lasiet 3. aprīļa numurā!