„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 27. aprīlis
Sestdiena
Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle
+3.7 °C
skaidrs laiks

Viktors Gallers: laukos ir spēks!

Savulaik Daugavpils un novada iedzīvotāji Viktoru Galleru iepazinuši kā aktīvu jaunatnes jomas darbinieku. Viņš bijis iniciators daudziem projektiem, organizējis vairākus pasākumus, kuru rezultātā Daugavpils vārds izskanējis Latvijā un citviet pasaulē. Pašlaik Viktors kopā ar ģimeni iekopj savu ģimenes mājokli Kalkūnes pagasta Birķineļos, un viņa radošās idejas un projekti neapsīkst.

“Esmu visnotaļ traks cilvēks, kuram patīk dažāda veida iniciatīvas, projekti, darbs ar jauniešiem un dzīve laukos,” tā par sevi saka Viktors. Viņš ieguvis ainavu arhitekta un pedagoga -- karjeras konsultanta izglītību, un pašlaik strādā par jaunatnes lietu speciālistu Daugavpils domes Jaunatnes nodaļā un pedagogu Daugavpils Būvniecības tehnikumā.

Viktoram ļoti patīk ceļot. Izrādās, ka viņš pabijis apmēram 40 valstīs. Ārvalstu pieredzi viņš smēlies gan studējot Vācijā, gan strādājot Krievijā. Tomēr, mainoties ekonomiskajai situācijai, viņš nolēma atgriezties dzimtenē, lai te turpinātu attīstīt sevi, savas ieceres un veidotu ģimeni. Viktors uzsver, ka starptautiskā pieredze dod papildu iespējas attīstīties ne tikai profesionāli, bet arī kā personībai. “Šī pieredze man noderēja ne tikai strādājot ainavu arhitektūras jomā, bet arī citās vietās. Piemēram, viens no maniem projektiem, ko attīstu, ir bērnu mēbeļu un dažādu rotaļlietu ražošana. Te es esmu pielietojis Vācijā gūtās zināšanas, skatoties vēsturisko koka tiltu rekonstrukciju,” stāsta Viktors.

Vairāk lasiet 17. aprīļa numurā!