„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+12.4 °C
daļēji mākoņains

Saules skolas jauno korpusu būvdarbi -- finiša taisnē

Foto: Ivars Soikāns

Profesionālās izglītības kompetences centra (PIKC) “Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskola Saules skola” jaunā korpusa un ēkas Saules ielā, kuras tiks izmantotas attiecīgi vidusskolas un bērnu mākslas skolas vajadzībām, būvniecības darbi ir nonākuši finiša taisnē un, cerams, jau septembrī tajās sāksies mācību process, „Latgales Laiku” informēja mācību iestādes vadītāja Inguna Kokina.

Tādējādi Saules skola beidzot būs vienā ansamblī un audzēkņi, atnākot uz skolu, šeit visu dienu varēs nodarboties ar to, ko skola, tai skaitā arī bērnu mākslas skola, piedāvā.

Vēl ir jāpaveic labiekārtošanas darbi un jāpabeidz iekšdarbi ēkā Saules ielā 2, kur kādreiz atradās viens no slavenākajiem Daugavpils graustiem -- bijušās “Daiļrades” darbnīcas. Šai ēkai tūlīt tiks sākta fasādes apdare un logu iestiklošana. Tādējādi papildu tam, ka dizaina skola iegūs brīnišķīgas jaunas telpas, tiks sakārtots arī vēl viens pilsētas stūrītis.

 

Vairāk lasiet 15. maija numurā!