„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+12.9 °C
apmācies

Horoskops 06.05-12.06.2020

AUNS (21.03.—20.04.) Šī nedēļa ir viena no svarīgākajām šogad, ja jums ir kādi konkrēti plāni. Esiet aktīvi visu periodu, jo īpaši piektdien. Šajā dienā paveiciet vissvarīgākos darbus. Sirsnīgas sarunas var beigties ar vētrainu izskaidrošanos, strīdu, taču pagaidām vēlams nesteigties ar secinājumiem. Intensīvi pārdzīvojumi padara jūs pievilcīgākus, tāpēc varat pamēģināt nepiekāpties. Šīs brīvdienas ieteicams pavadīt mierīgā gaisotnē. Labvēlīgas dienas – 8, 9; nelabvēlīga diena – 11.

VĒRSIS (21.04.—21.05.) Nedēļas sākumā risiniet materiālus jautājumus un iepērcieties. Strādājiet cītīgi, jo apkārtējiem jūs būsiet stabilitātes garants. Šajā laikā iesāktie darbi labi veiksies un ar laiku nesīs labumu. Sestdien iespējami visnegaidītākie notikumi. Izvairieties no bīstamām situācijām. Šī diena var kļūt par atskaites punktu jauna jūsu darbības virziena attīstībā. Labvēlīgas dienas – 9, 11; nelabvēlīga diena – 10.

DVĪŅI (22.05.—21.06.) Trešdien iespējamas kardinālas pārmaiņas profesionālajā jomā. Jūs varat nodemonstrēt organizatora spējas vai īstenot dažas savas ieceres. Ja jūs īstenojat kādu projektu un tas jau tuvojas noslēgumam, vislabākā diena tā pabeigšanai būs piektdiena. Iespējama saruna, kas abām pusēm palīdzēs tikt skaidrībā un salikt visus punktus uz „i”. Šajā laikā vēlams risināt lietišķus jautājumus, bet personīgajā dzīvē visu pagaidām atstāt bez izmaiņām. Labvēlīga diena – 14; nelabvēlīga diena – 11.

VĒZIS (22.06.—22.07.) Šajā laikā saņemsiet daudz jaunas informācijas, tāpēc rūpīgi apsveriet, kā to labāk izmantot. Jūs būsiet gan koordinators, gan starpnieks un lieliski tiksiet galā ar vairākiem uzdevumiem. Centieties turēt kārtībā nepieciešamos dokumentus un savu darba vietu. Vēl viena svarīga tēma šonedēļ būs mājas rūpes un attiecības ar tuviniekiem. Pirmdien un otrdien varat iegādāties pirkumus mājoklim, jo īpaši dekorus un lietas komforta radīšanai. Labvēlīgas dienas – 8, 14; nelabvēlīga diena – 12.

LAUVA (23.07.—23.08.) Nedēļas sākumā jums izdosies viegli sasniegt savus mērķus. Vēlams virzīties uz priekšu pa jau „iebrauktām sliedēm”, necenšoties pārliecināt partnerus un klientus par to, kam jūs paši vēl neesat īsti gatavi. Risiniet materiālus jautājumus, lai paplašinātu savas iespējas. Nedēļas sākumā varat iegādāties dažas iepatikušās lietas. Turpiniet cītīgi strādāt, jo pašlaik jūs varat ielikt pamatus tam, kas vēlāk nesīs ienākumus. Labvēlīga diena – 9; nelabvēlīga diena – 14.

JAUNAVA (24.08.—23.09.) Ja jums ir plāni, kurus esat gatavi īstenot, nezaudējiet laiku. Pirmdiena un otrdiena ir labvēlīga nopietnam darbam un finansiālu jautājumu risināšanai. Trešdien sāciet meklēt nepieciešamo informāciju, dibiniet sakarus, sarakstieties ar partneriem. Piektdien varat slēgt līgumus vai risināt citus svarīgus jautājumus. Personīgajā dzīvē šis ir labs laiks atklātai sarunai. Labvēlīgas dienas – 10, 12; nelabvēlīgas dienas – nav.

SVARI (24.09.—23.10.) Visus svarīgos pasākumus plānojiet nedēļas pirmajā pusē. Labvēlīgs laiks vienošanos slēgšanai un savu plānu īstenošanai. Piektdien un sestdien planētas var sagādāt negaidītus pārsteigumus, tāpēc lēmumi būs jāpieņem ātri un precīzi. Nemeklējiet sev papildu problēmas, neriskējiet, taču darbojieties radoši. Personīgajās attiecībā saglabājiet mieru. Labvēlīgas dienas – 8, 9; nelabvēlīga diena – 13.

SKORPIONS (24.10.—22.11.) Nesteidziniet notikumus. Tagad vairāk laika veltiet veselības stiprināšanai. Priekšā vairāki sarežģīti, jūsu darbam un karjerai ļoti svarīgi mēneši, tāpēc pirms pārmaiņām uzkrājiet spēkus. Padomājiet, kā jūs varētu pamainīt savu tēlu, nedēļas sākumā apmeklējiet skaistumkopšanas salonu un veikalu. Piektdien galvenā uzmanība būs jāveltī personīgajām attiecībām. Labvēlīga diena – 11; nelabvēlīga diena – 10.

STRĒLNIEKS (23.11.—21.12.) Darbā būs liela slodze, taču nav vēlams visu enerģiju veltīt tikai darba uzdevumiem. Vairāk laika veltiet komunikācijai. Perioda otrajā pusē būs iespēja atrisināt dažus svarīgus jautājumus. Iespējama negaidīta tikšanās ar cilvēku, ar kuru nāksies atjaunot kontaktus. Labvēlīga diena – 12; nelabvēlīga diena – 11.

MEŽĀZIS (22.12.—20.01.) Nedēļas pirmajā pusē jums var izdoties veiksmīgi atrisināt dažus finansiālus jautājumus. Patīkami iespaidi jūs gaida ne tikai darbā, bet arī brīvajā laikā, kuru var aizpildīt ar romantiku un radošumu. Iegādājieties pirkumu, kuru esat jau sen ieplānojuši, vai sarīkojiet ģimenes vakariņas, lai iepriecinātu savus tuviniekus. Piektdien jūs gaida pārsteigumi. Iespējami neplānoti izdevumi, arī zaudējumi. Brīvdienās samaziniet komunikāciju – šo laiku vēlams pavadīt dabā. Labvēlīga diena – 10; nelabvēlīga diena – 13.

ŪDENSVĪRS (21.01.—19.02.) Šī būs notikumiem bagāta nedēļa, tāpēc visvērtīgākā Ūdensvīru īpašība būs prasme ātri nokārtot darījumus un sistematizēt informāciju. Centieties savu darba grafiku veidot tā, lai atliktu laiks savām darīšanām un rūpēm par veselību. Uzaiciniet savus draugus uz pikniku. Piektdien un sestdien iespējami notikumi, kuri liks jums citādi novērtēt savus tuviniekus. Labvēlīga diena – 9; nelabvēlīga diena – 10.

ZIVIS (20.02.—20.03) Brīnišķīgs laiks, kad jums var pavērties jauni horizonti tur, kur jūs nemaz negaidāt. Nedēļas sākumā ir iespēja apspriest ar partneriem kopīgā darba perspektīvas, noslēgt izdevīgu darījumu. Piektdien un sestdien centieties strādāt radoši. Negaidītā notikumu pavērsienā jūsu priekšrocība būs intuīcija, kura pateiks priekšā, kā rīkoties. Neatkarīgi no notikumu gaitas, centieties gūt sev labumu. Labvēlīga diena – 12; nelabvēlīga diena – 9.