„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 23. aprīlis
Otrdiena
Georgs, Jurģis, Juris
+4.5 °C
apmācies

SIA "Fortum Daugavpils" pārmet komunikācijas trūkumu (ANONSS)

„Fortum Daugavpils” katlumāja SC3 teritorijā

Komentējot presē nesen publicēto informāciju par to, ka PAS "Daugavpils siltumtīkli" ir atteikusies pagarināt ar SIA "Fortum Daugavpils" līgumu par siltuma iegādi pilsētas vajadzībām, „Fortum Daugavpils” pārstāvji „Latgales Laikam” atzina, ka viņiem pagaidām nav izdevies panākt sarunu par iepirkumam iesniegtā piedāvājuma ekonomisko izdevīgumu.

Diskusiju nav izdevies panākt ne ar Daugavpils siltumapgādes uzņēmumu par iepirkumam "Par siltumenerģijas piegādi PAS "Daugavpils siltumtīkli" vajadzībām" iesniegtā piedāvājuma ekonomisko izdevīgumu, ne ar Iepirkumu uzraudzības biroju par "Daugavpils siltumtīklu" šī gada 22. janvāra lēmumu pasludināt “Fortum Daugavpils" par atklātā konkursa uzvarētāju siltumenerģijas piegādei nākamajam periodam un 28. aprīļa paziņojumu par iepriekšējā lēmuma atcelšanu un  konkursa pārtraukšanu.

Fortum” pārstāvji uzskata, ka konkurences apstākļos centralizētās siltumapgādes ražošanas nodrošināšanai ir būtiski atsevišķi vērtēt to, kas ir izdevīgi konkurējošam siltumenerģijas ražotājam, kādi ir "Daugavpils siltumtīkli", un to, kas ir izdevīgs siltumenerģijas gala patērētājiem – Daugavpils iedzīvotājiem un uzņēmumiem, kuri izmanto centralizēto siltumapgādi.

 

 





Vairāk lasiet 9. jūnija numurā!