„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+11.3 °C
apmācies

Krāslavā iznomā jaunu ražošanas ēku

 

Krāslavas novada dome izsludinājusi mutisku izsoli par nekustamā īpašuma Indras ielā 32, Krāslavā, nomas tiesību iegūšanu, „Latgales Laiku” informēja Krāslavas novada pašvaldībā.

Iznomājamais objekts sastāv no jaunbūvējamas rūpnieciskās ražošanas ēkas 682 kvadrātmetru platībā ar konteinera tipa autonomu apkures katlu, kuru būvdarbus paredzēts pabeigt līdz 15. jūlijam.

Objekta nosacītā nomas maksa ir 560 eiro mēnesī bez pievienotās vērtības nodokļa. Izsoles nodrošinājums ir 200 eiro. Objekts tiek iznomāts uz 30 gadiem.

Par jaunu darba vietu radīšanu un investīciju piesaisti iespējamas ievērojamas nomas maksas atlaides. Tāpat nomniekam pastāv iespēja pieteikties Latgales Speciālās ekonomiskās zonas statusa saņemšanai.

Objektu varēs izmantot tikai reģistrētas saimnieciskās darbības veikšanai. Trīs gados no jaunbūvējamās rūpnieciskās ražošanas ēkas pieņemšanas ekspluatācijā tajā jāizvieto ražošanas vai pakalpojumu sniegšanas uzņēmums vai tā struktūrvienība ar ne mazāk kā astoņām darba vietām, kas jānodrošina ne mazāk kā piecus gadus.

Nomas tiesību ieguvējam ne vēlāk kā līdz 2023. gada beigām jāinvestē pašu nemateriālajos ieguldījumos un pamatlīdzekļos vismaz 50 000 eiro.