„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+6.8 °C
apmācies

Jaunās ražošanas ēkas Krāslavā nomās šūšanas uzņēmums

Krāslavas novada domes izsludinātajā mutiskajā izsolē par nekustamā īpašuma Indras ielā 32, Krāslavā, nomas tiesībām uzvarējis šūšanas uzņēmums SIA „IV Plus”.

Krāslavas novada domes izpilddirektora vietnieks Viktors Aišpurs pastāstīja „Latgales Laikam”, ka jaunās ražošanas ēkas nomas tiesību ieguvējs apņēmies trijos gados investēt ražotnē vismaz 50 000 eiro un radīt vismaz astoņas jaunas darba vietas, nodrošinot to darbību ne mazāk kā piecus gadus.

SIA „IV Plus” bija vienīgais pretendents jaunās ražošanas ēkas nomas tiesību izsolē. Objekts tiek iznomāts uz 30 gadiem. Tā nosacītā nomas maksa ir 560 eiro mēnesī bez pievienotās vērtības nodokļa.

Iznomājamais objekts sastāv no jaunbūvējamas rūpnieciskās ražošanas ēkas 682 kvadrātmetru platībā ar konteinera tipa autonomu apkures katlu, kuru būvdarbus paredzēts pabeigt līdz 15. jūlijam.

Par jaunu darba vietu radīšanu un investīciju piesaisti iespējamas ievērojamas nomas maksas atlaides. Nomniekam pastāv arī iespēja pieteikties Latgales Speciālās ekonomiskās zonas statusa saņemšanai.