„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 3. maijs
Piektdiena
Gints, Uvis
+6.8 °C
daļēji mākoņains

Daugavpils pašvaldībai izdevies ietaupīt

Projekta “Smiltenes ielas divlīmeņu pārvada ar pievadiem būvniecība līdz Smilšu un Kauņas ielas krustojumam Daugavpilī” Kohēzijas fonda finansējums ir palielināts par vairāk nekā 2,9 miljoniem eiro.

Saskaņā ar Daugavpils domes un Centrālās finanšu un līgumu aģentūru (CFLA) noslēgtajiem līguma grozījumiem, pašvaldības līdzfinansējuma likme minētā projekta attiecināmajām izmaksām ir samazinājusies no 25,78% uz 3,95%. Līgumu no pašvaldības puses parakstīja Daugavpils domes priekšsēdētājs Igors Prelatovs.

Projekts tika realizēts noteiktajos termiņos un sasniegti tā rādītāji, līdz ar to bija iespējams saņemt Satiksmes ministrijas pārdalīto finansējumu.

Sākotnēji Kohēzijas fonda finansējums šī projekta realizācijai bija 59,26%, pašvaldības līdzfinansējums 25,78%, tagad Kohēzijas fonda finansējums ir 85%, pašvaldības līdzfinansējuma daļa ir 3,95%.

Projekta kopējās izmaksas 13 448 451,37 eiro.