„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 24. aprīlis
Trešdiena
Nameda, Ritvaldis, Visvaldis
+4.2 °C
nedaudz mākoņains

Stropos turpinās attīstīt sporta un atpūtas zonu

Autora foto Postaža vietā, kur kādreiz darbojās atklātais baseins

Daugavpils domē sākusi strādāt darba grupa, kuras galvenais uzdevums ir izstrādāt Stropu tālākās attīstības projektus un jaunas idejas, “Latgales Laiku” informēja Daugavpils pašvaldībā.

Darba grupas vadītāja Līvija Jankovska uzskata, ka Stropu attīstīšana būtu jāsāk ar jau esošo ideju realizāciju. Tāpēc pirmajā darba grupas sēdē tika skatīts jautājums par atklātā baseina būvniecību Stropos.

Plānots attīstīt visu vecā baseina teritoriju 1,6 hektāru platībā. Paredzēta ir gan 50 metru baseina izbūve, gan arī atpūtas un izklaides zonas izveide ar akvaparka elementiem, rotaļu laukumiem, kafejnīcām, ģērbtuvēm un autostāvvietām.

Projektu plānots realizēt pa kārtām. Sākotnēji varētu tikt izbūvēts baseins. Darba grupa pieņēma lēmumu izstrādāt tehnisko specifikāciju baseina  metu konkursam un izvērtēt to darba grupas sēdē.