„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+6.1 °C
apmācies

Daugavpils domes sēdes atkal notiks attālināti

Ņemot vērā Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) ieteikumu, Daugavpils domes sēdes turpmākās divas nedēļas notiks attālinātā režīmā, „Latgales Laiku” informēja Daugavpils pašvaldībā.

Tā kā pēc Latvijas Futbola federācijas kongresa, kas 3. jūlijā notika “Elektrum” Olimpiskajā centrā Rīgā, noskaidrojās, ka vienai personai, kura piedalījās pasākumā, ir konstatēta saslimšana ar “Covid-19”, visām personām, kas apmeklēja Latvijas Futbola federācijas kongresa, tika lūgts veikt “Covid-19” pārbaudes.

Testēšanu veica arī kongresa dalībnieki no Daugavpils un viņu 1. pakāpes kontaktpersonas. Pozitīvs rezultāts apstiprināts vienam kongresa dalībniekam no Daugavpils, viņš atrodas karantīnā. Testu šo sestdien veica arī viņa 1. pakāpes kontaktpersonas. Rezultāts viņiem ir negatīvs, bet, saskaņā ar SPKC norādījumiem, viņi 14 dienas atradīsies karantīnā.

Sakarā ar visu minēto, turpmākās divas nedēļas Daugavpils domes komiteju sēdes un domes sēdes notiks attālināti.