„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+8.4 °C
neliels lietus

Finanšu ministrs Jānis Reirs apmeklē Krāslavu (ANONSS)

Ar mērķi tikties ar vietējās pašvaldības vadību, iepazītos ar vietējo uzņēmumu darbību, pārrunāt aktuālos jautājumus, kā arī lai pārbaudīt un izvērtēt sāktos investīciju projektus, trešdien, 15.jūlijā, darba vizītē Krāslavas novadu apmeklēja finanšu ministrs Jānis Reirs.

Pēc tikšanās Krāslavas novada domē ministrs apmeklēja robežšķērsošanas punktu Pāterniekos, kur iepazinās ar stāvlaukuma būvniecības projekta realizāciju, uzklausīja pašvaldības ierosinājumu par rindu sistēmas ieviešanu un pārrunāja loģistikas centra izveides iespējas.

Turpinājumā ministrs apmeklēja vienu no lielākajām vietējām zemnieku saimniecībām “Vacuļevas”. Tās saimnieki vērsa ministra uzmanību uz to, ka būtu nepieciešams noasfaltēt aptuveni 3,5 kilometrus garo ceļa posmu, kurš saimniecības savieno ar autoceļu A6.

Minētais ceļa posms intensīvi tiek izmantots saimniecības darbā, kā rezultātā vietējie iedzīvotāji cieš no putekļu mākoņiem. Nopietnu kaitējumu dubļi un putekļi nodara arī pašai saimniecībai. Problēmas ar minēta ceļu posma izmantošanu rodas arī pavasaros, kad gatavā produkcija no saimniecības ir jāved uz ostām, bet uz ceļiem tiek ieviesti kravnesības ierobežojumi.

 

Vairāk lasiet 17. jūlija numurā!