„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+11.0 °C
apmācies

Daugavpilī plāno rīkot ielu ēdināšanas festivālu

Aizvadītās nedēļas nogalē Daugavpils domē pašvaldības pārstāvji tikās ar ēdināšanas nozares uzņēmējiem, lai pārrunātu ielu ēdināšanas festivāla rīkošanas iespējas pilsētā, “Latgales Laiku” informēja Daugavpils pašvaldībā.

Domes priekšsēdētāja vietnieks Jānis Dukšinskis norādīja, ka ēdināšanas festivāla rīkošanas iecere pagaidām ir tikai idejas līmenī, kuru pašvaldības speciālisti vēlas apspriest ar uzņēmējiem. Pašvaldība ir gatava uz sadarbību un arī finansiālu atbalstu pasākuma rīkošanai, lai Daugavpilī aizsāktos vēl viena skaista tradīcija.

Patlaban pakalpojumu jomā strādājošie uzņēmumi tikai sāk atkopties no “Covid-19” ierobežojošo pasākumu izraisītās krīzes, tāpēc uzņēmēji šobrīd ir piesardzīgi. Neskatoties uz to, viņi labprāt izteica savu redzējumu par festivāla rīkošanu.

Lai atrastu kopsaucēju un nākotnē pilsētā būtu ēdināšanas festivāls, tikšanās noslēgumā tika nolemts veidot darba grupu, kurā kopā ar pašvaldības pārstāvjiem aktīvi darbotos arī uzņēmēji.