„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+3.0 °C
apmācies

Skanējumu sāk „Sestdienas vakari Dubrovina parkā”

25. jūlijā, Daugavpilī, Dubrovina parkā, savu skanējumu sāka jauns koncertu cikls „Sestdienas vakari Dubrovina parkā”, kas turpināsies līdz 29. augustam, „Latgales Laiku” informēja Daugavpils pašvaldībā.

Sešās sestdienās daugavpiliešiem un pilsētas viesiem koncertprogrammās būs iespēja dzirdēt dažādu žanru mūziku, ko izpildīs gan vietējie mākslinieki, gan mūziķi no Rīgas un Viļņas.

Ieskaņas koncertā, 25. jūlijā, Latviešu kultūras centra profesionālā pūšamo instrumentu orķestra „Daugava” un solistu sniegumā skanēja populāru latviešu melodiju, džeza mūzikas un tautas dziesmu apdares.

Koncertu cikla turpinājumā klausītājiem būs iespēja tikties ar Latvijā labi pazīstamo kolektīvu „Latvian Blues Band”, „X Faktors Latvija” labākajiem dalībniekiem un flamenko mūzikas izpildītāju Jegoru Kovaikovu, kurš kopā ar „Duende” dāvās labākās grupas „Jipsy King” repertuāra dziesmas.

Uz indie stila mūzikas vakaru aicinās jaunie, bet jau labi pazīstamie mākslinieki Múr un Chris Noah. Savukārt koncertu cikla „Sestdienas vakari Dubrovina parkā” noslēgumā, 29. augustā, visus klātesošos priecēs „Daugavpils Sinfonietta” un bijusī daugavpiliete, „Jaunā viļņa” laureāte Žanna Blagoveščenska, skatuviskais vārds Jussendo, ar grupu.

Labākai vakaru baudīšanai koncertu organizatori aicina apmeklētājus līdzi ņemt paklājiņus, uz kuriem apsēsties zālājā, un ievērojot distancēšanās noteikumus.

Pasākumu ciklu „Sestdienas vakari Dubrovina parkā” rīko Daugavpils dome, Kultūras pārvalde un Latviešu kultūras centrs, koncerti sāksies pl. 19.00.