„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.1 °C
apmācies

Daugavpils novada domes deputāta krēslā Jāni Vagali nomaina Daina Amosova

Aizvadītajā nedēļā Jāni Vagali Daugavpils novada domes deputāta krēslā nomainījusi viņa partijas biedre Daina Amosova, kura 2017. gada pašvaldību vēlēšanās startēja no sociāldemokrātiskā partijas „Saskaņa” saraksta.

J. Vagaļa deputāta pilnvaras tika izbeigtas pirms termiņa -- no 3. jūlija, pamatojoties uz viņa iesniegumu, kurā Jānis Vagalis lūdzis atbrīvot viņu no deputāta pienākumu pildīšanas personisku iemeslu dēļ. Tāpat viņš lūdza deputātus izskatīt šo jautājumu bez viņa klātbūtnes un uz tā izskatīšanu domes sēdē neieradās.

Saskaņā ar Daugavpils novada domes 2017. gada 3. jūnija vēlēšanu rezultātiem D. Amosova ir nākamā kandidāte no „Saskaņas” saraksta, kas ieguvusi vislielāko vēlētāju balsu skaitu -- 1693 balsis.

Daugavpils novada domes deputāti vienbalsīgi apstiprināja viņas kandidatūru un iecēla par pašvaldības finanšu komitejas locekli, kur iepriekš darbojās J. Vagalis.

D. Amosova strādā par sporta skolotāju Daugavpils Logopēdiskajā internātpamatskolā -- attīstības centrā. No sociāldemokrātiskās partijas „Saskaņa” saraksta D. Amosova startēja arī  2013. gada 1. jūnija pašvaldību vēlēšanās un pildīja Daugavpils novada domes deputātes pienākumus.