„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+12.1 °C
apmācies

Kultūras pils sporta zālē atjauno iekštelpas

Kultūras pils sporta zālē (Smilšu ielā 92) sākusies iekštelpu atjaunošana, un jau tuvākajos mēnešos sporta zāles telpas iegūs mūsdienīgu un funkcionālu veidolu, „Latgales Laiku” informēja Daugavpils pašvaldībā.

Īstenojot projektu, paredzēts atjaunot sporta zāles un palīgtelpu iekšējo apdari, nodrošināt sacensībām atbilstošu apgaismojumu, izbūvēt mūsdienīgas un funkcionāli pilnvērtīgas komandu ģērbtuves un dušas, treneru telpas, saunu un masāžas telpu. Pārbūvējot tribīnes, tiks nodrošināts ērts skatītāju, sacensību dalībnieku un tiesnešu izvietojums sacensību laikā. Uz zāles sienas tiks izvietots rezultātu tablo un 24 sekunžu ierīces.

Līgums par būvdarbu veikšanu parakstīts ar SIA ”Builder Industry”. Tos plānots pabeigt līdz šī gada 17. novembrim. Projekts tiek īstenots par Daugavpils pašvaldības budžeta līdzekļiem, tā kopējās plānotās izmaksas ir 200 373 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa.

Iepriekš īstenotajā energoefektivitātes paaugstināšanas projektā nosiltinātas Kultūras pils ēkas, tajā skaitā sporta zāles, ārsienas, cokols un jumts, nomainīti logi un ārdurvis, kā arī rekonstruēti inženiertīkli -- ventilācija, apkures un elektroapgādes sistēma.

Sporta zāles un palīgtelpu iekšējā apdare nebija iekļauta energoefektivitātes paaugstināšanas projektā, taču šo telpu pašreizējā apdare neatbilst mūsdienu funkcionālajām, drošības un estētikas prasībām, tāpēc tika izsludināts konkurss atbilstošai iekštelpu pārbūvei.