„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. septembris
Svētdiena
Mihails, Miķelis, Miks, Mikus
+10.1 °C
apmācies

„Daugavpils autobusu parks” izsludinājis iepirkumu autobusu piegādei

SIA „Daugavpils autobusu parks” izsludinājusi iepirkumu par tiesībām piegādāt uzņēmumam 25 jaunus dažādas ietilpības autobusus, “Latgales Laiku” informēja Daugavpils pašvaldībā.

Uzņēmums paredzējis iegādāties deviņus mikroautobusus ar ietilpību līdz 24 sēdvietām un 16 autobusus, kuru ietilpība pārsniedz 25 sēdvietas.

Paredzams, ka visi jaunie autobusi būs aprīkoti ar gaisa kondicionētājiem, bezvadu internetu, ērtiem un drošiem krēsliem un būs pielāgoti personu ar funkcionālajiem traucējumiem, grūtnieču un personu ar maziem bērniem, tostarp bērnu ratiņu, pārvadāšanai.

Iepirkuma uzvarētājam jaunie transportlīdzekļi „Daugavpils autobusu parkam” būs jāpiegādā ne vēlāk kā līdz 2021. gada 15. jūnijam. Jaunos autobusus plānots izmantot pasažieru pārvadāšanai gan pilsētas, gan arī reģionālajos maršrutos.

Piedāvājumi iepirkumam jāiesniedz līdz 2020. gada 21. septembrim. Par uzvarētāju tiks atzīts pretendents, kura piedāvājums būs saimnieciski izdevīgākais. 

Patlaban vecākajam „Daugavpils autobusu parka” rīcībā esošajam autobusam ir teju 40 gadi, bet jaunākajam -- četrpadsmit.