„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. septembris
Svētdiena
Mihails, Miķelis, Miks, Mikus
+10.1 °C
apmācies

“Daugavpils siltumtīkli” plāno samazināt siltumapgādes tarifu

Pašvaldības AS “Daugavpils siltumtīkli” iesniegusi Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai apstiprināšanai  jaunu siltumapgādes tarifu, kas paredz pakalpojuma izmaksu samazināšanos par 2,4% līdz 2,8%, “Latgales Laiku” informēja Daugavpils pašvaldībā.

Patlaban Daugavpilī spēkā esošais siltumapgādes tarifs laika posmam no 1. oktobra līdz 31. decembrim ir 42,67 eiro par vienu megavatstundu (eiro/MWh) bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN). Savukārt piedāvājamais tarifs minētajam laika posmam ir 41,63 eiro/MWh bez PVN. Tarifa samazinājums ir 2,4%.

Spēkā esošais siltumapgādes tarifs laika posmam no 2021. gada 1. janvāra ir 43,8 eiro/MWh bez PVN. Savukārt piedāvātais -- 42,56 eiro/MWh bez PVN. Tarifa samazinājums ir 2,8%.

Piedāvājumu samazināt siltumenerģijas tarifu uzņēmumā skaidro ar iepirktās siltumenerģijas izmaksu samazinājumu.

Iepazīties ar jauno tarifu un tā pamatojumā ietverto vispārpieejamo informāciju, kā arī iesniegt savus priekšlikumus un ieteikumus par siltumenerģijas  tarifa projektu lietotāji var PAS “Daugavpils siltumtīkli” administrācijā 18. novembra ielā 4, Daugavpilī, darbdienās no pl. 9.00 līdz 12.00 un no pl. 13.00 līdz 16.00, iepriekš sazinoties ar uzņēmuma valdes locekli, kā arī Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai Rīgā, Ūnijas ielā 45.