„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+9.2 °C
skaidrs laiks

Daugavpilī izskanēja jubilejas "Artišoks"

Aizvadītajā sestdienā Daugavpilī, Dubrovina parkā, norisinājās 10. festivāls "Artišoks 2020". Pasākuma organizatori bija parūpējušies gan par svētku noformējumu, gan par interesantām laika pavadīšanas iespējām un konkursiem ar vērtīgām balvām, gan arī par plašu izklaides programmu visa vecuma bērniem un jauniešiem.

Visiem interesentiem "Artišokā" bija iespēja iepazīties ar noderīgām un interesantām laika pavadīšanas iespējām Daugavpilī. Jauniešu organizācijas rādīja un stāstīja jauniešiem par iespējām attīstīt sevi mākslā, sportā un kultūrā, uzturot plašu interešu loku un piekopjot veselīgu dzīvesveidu. Festivāla mazākos viesus izklaidēja animatori un baltais kosmosa robots. Ikviens interesents varēja iejusties arī ielu dejotāja vai grafiti mākslinieka lomā.

Pasākuma gaitā klātesošajiem bija iespējams gan vērot jauno sportistu paraugdemonstrējumus, gan arī pašiem izmēģināt savu varēšanu svarbumbu celšanā, futbolā, boksā, biatlonā un ielu basketbolā.

Meistarklasēm, paraugdemonstrējumiem un sporta pasākumiem sekoja plaša un aizrautīga vakara koncertprogramma, kuras laikā uz festivāla lielās skatuves viens otru nomainīja īpašie pasākuma viesi Julija Mayer, “Patrisha” un grupa “Singapūras Satīns”.