„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 16. aprīlis
Otrdiena
Alfs, Bernadeta, Mintauts
+4.2 °C
apmācies

Rēzeknē atklās Olimpiskā centra arēnu

Rēzeknē tuvojas noslēgumam „Olimpiskā centra Rēzekne” daudzfunkcionālās arēnas būvdarbi un nākamnedēļ, 19. septembrī, plānota vērienīga jaunā objekta atklāšana, „Latgales Laiku” informēja Rēzeknes pašvaldībā.

Svinīgās uzrunas un simboliskās lentes pārgriešana paredzēta pl. 11.00 pie Olimpiskā centra arēnas galvenās ieejas. Pēc daudzfunkcionālās arēnas oficiālās atklāšanas Ledus hallē norisināsies simboliska hokeja spēle, varēs noskatīties daiļslidotāju un mūziķu priekšnesumus. Sakarā ar “Covid-19” izplatību vietu skaits priekšnesumu laikā hokeja hallē būs ierobežots.

Paralēli atklāšanas pasākumiem visas dienas garumā „Olimpiskā centra Rēzekne” stāvlaukumā norisināsies „Ghetto Football” un „Ghetto Basket” turnīri. Turnīru organizatori parūpēsies par izklaidējošām aktivitātēm gan sportistiem, gan sacensību dalībniekiem.

„Olimpiskā centra Rēzekne” atklāšanas pasākumā no pl. 13.00 varēs apmeklēt „Reaxing Telju Freemotion” vingrošanas meistarklases aerobikas zālē fizioterapeita un fiziskās sagatavotības trenera Rolanda Admidiņa vadībā. Meistarklases būs pieejamas ikvienam interesentam neatkarīgi no dzimuma, vecuma un fiziskās sagatavotības.

No pl. 14.00 varēs doties ekskursijās pa jaunuzbūvēto sporta ēku. Gan sestdien, gan svētdien papildu varēs slidot bez maksas. Apmeklētāju ērtībai būs pieejami slidošanas trenažieri “lācīši”, kā arī slidas.

Pasākuma organizatori aicina iedzīvotājus būt atbildīgiem un ievērot saistībā ar „Covid-19” izplatību ieviestos ierobežojumus, nedrūzmējoties un ievērojot distanci.