„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+6.8 °C
apmācies

Uzņēmēji cietoksnī plāno atjaunot kazarmu ēku

SIA „Belmast būve” iegādājusies no VAS „Valsts nekustamie īpašumi” bijušo kazarmu ēku Daugavpils cietoksnī, Mihaila ielā 11, Daugavpils domes vadības preses konferencē žurnālistiem pavēstīja domes priekšsēdētāja vietnieks Jānis Dukšinskis.

Iepriekš veicot detalizētu objekta izpēti, ēkas jaunais īpašnieks plāno tur ierīkot dzīvokļus, nelielu viesnīcu un kafejnīcu. Jautājums par kazarmu ēkas nākotnes attīstības perspektīvām izskatīts arī Daugavpils cietokšņa saglabāšanas un attīstības padomes sēdē.

Domes priekšsēdētāja vietnieks pauda gandarījumu par to, ka Daugavpils cietoksnis turpina attīstīties, kā arī norādīja, ka par dažādu objektu iegādi cietoksnī pēdējā laikā tiek izrādīta aizvien lielāka interese, teju katru mēnesi šeit tiek pirkti nekustamie īpašumi un īstenoti dažādi attīstības projekti.