„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 27. aprīlis
Sestdiena
Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle
+3.6 °C
skaidrs laiks

Čiekuru ielas svētkos priecēs gaisotne un koncerti

Svētki notiks 19. septembrī un sāksies pl. 12.00 ar gājienu, kurā piedalīsies Neredzīgo biedrības ciemata iedzīvotāji – māmiņas ar bērnu ratiņiem, ilggadējie ciemata iedzīvotāji, kuri šeit ir dzimuši un dzīvo arī pašlaik, kā arī organizatori, kuri ieguldījuši ļoti daudz pūļu svētku sagatavošanā, -- biedrības "Neredzīgo biedrības ciemata iedzīvotāju padome", Neredzīgo biedrības teritoriālās organizācijas, biedrības „Punktu brālība” un Latvijas Neredzīgo bibliotēkas Daugavpils filiāles, kā arī dažu firmu, kuras darbojas ciemata teritorijā, pārstāvji.

Svētku režisore Ludmila Borska pastāstīja „Latgales Laikam”, gājiens sāksies svētku rotā ietērptajā Čiekuru ielā pie 6. nama un dosies uz Sajūtu dārzā, kur visi varēs apskatīt fotoizstādi, kura vēstīs par ielas vēsturi, ilggadējo iedzīvotāju portretus, kā arī viņu atmiņu albumus, pasākumu materiālus, stendus par ciemata iedzīvotājiem, ar kuriem lepojas, Čiekuru ielai veltītu bērnu zīmējumu izstādi. Sajūtu dārzā notiks arī pasākuma svinīgā daļa, kurā biedrības "Neredzīgo biedrības ciemata iedzīvotāju padome” priekšsēdētāja Ludmila Borska un Daugavpils teritoriālās organizācijas valdes priekšsēdētājs Romans Praņevičs pateiksies visiem tiem, kas sniedz palīdzību. No pl. 13.50 līdz 16.00 darbosies meistaru pilsēta, kur būs radošās darbnīcas bērniem.

Pl. 12.40 sāksies svētku koncerts, kurš priecēs ar dažādiem žanriem, populāru un skatītāju iemīļotu mākslinieku priekšnesumiem. Pl. 20.00 sāksies diskotēka, kuru ievadīs Jeļenas Pasternakas deju studijas meistarklase. Svētku noslēgumā būs uguns šovs. Visā svētku laikā viesi varēs cienāties, nogaršojot kafejnīcas „Burunduks” un IK „Liesma plus” pagatavotos ēdienus.