„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+11.0 °C
apmācies

Indrā labiekārtots Zaptes dārzs

Indrā labiekārtots Zaptes dārzs

Ar Krāslavas novada domes projektu programmas “Iedzīvotāji veido savu vidi” finansējumu Indrā labiekārtots Zaptes dārzs, „Latgales Laiku” informēja Krāslavas novada pašvaldībā.

Projekta "Indras Zaptes dārza labiekārtošana" gaitā sakopta Zaptes dārza teritorija, uzbūvētas universālas pārvietojamas koka platformas pasākumu, izstāžu un aktivitāšu organizēšanai un uzšūtas tekstilijas dārza noformējumam. 

Projekta mērķis ir turpināt Indras Zaptes dārza sakopšanu un labiekārtošanu un attīstīt to kā atpūtas, pasākumu rīkošanas vietu, tūrisma un izklaides objektu. Projekta "Indras Zaptes dārza labiekārtošana" kopējās izmaksas ir 600 eiro.


Aizvadītajā nedēļā Zaptes dārzā notika pirmais pasākums, kurā, izmantojot jauno aprīkojumu, tika organizēta un izveidota ābolu šķirņu izstāde “Ābeļdārzi Indrā”. Tās gaitā Indras lauksaimniecības konsultante Valentīna Bārtule sniedza profesionālu informāciju par ābolu šķirnēm.