„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.8 °C
apmācies

Daugavpilī par 1,6 miljoniem eiro siltinās 12. bērnudārzu

Īstenojot Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) atbalstītu projektu, Daugavpilī par 1,6 miljoniem eiro plānots nosiltināt 12. pirmsskolas izglītības iestādes ēku Muzeja ielā 10, “Latgales Laiku” informēja Daugavpils pašvaldībā.

Projekta “Energoefektivitātes paaugstināšana Daugavpils pilsētas pirmsskolas izglītības iestādē Nr. 12, Muzeja ielā 10” gaitā paredzēts nosiltināt ēkas ārsienas, pamatus, grīdas un jumta pārsegumu, nomainīt logus un ārdurvis, rekonstruēt apkures sistēmu un siltummezglu, izbūvēt ventilācijas sistēmu, uzstādot rekuperācijas iekārtas, ierīkot energoefektīvu apgaismojumu un uzstādīt saules kolektorus karstā ūdens sagatavošanai.

Projekta realizācijas rezultātā tiks uzlabota ēkas energoefektivitāte, kā rezultātā samazināsies primārās enerģijas patēriņš un pašvaldības izdevumi par siltumapgādi.


Projekta “Energoefektivitātes paaugstināšana Daugavpils pilsētas pirmsskolas izglītības iestādē Nr. 12, Muzeja ielā 10” kopējās izmaksas ir 1 623 204 eiro.