„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. septembris
Svētdiena
Mihails, Miķelis, Miks, Mikus
+11.2 °C
apmācies

Daugavpilī turpinās grunts ceļu asfaltēšana

Daugavpilī turpinās grunts ceļu asfaltēšana. Iesāktie darbi turpinās Grīvā un Nīderkūnos, lietus ūdens kanalizācijas izbūve sākta Jaunbūvē, šosezon plānots uzsākt darbus arī Vecajā Forštatē, “Latgales Laiku” informēja Daugavpils pašvaldībā.

Skolas, Pieneņu un Staru ielā Grīvā izbūvēts lietus ūdens kanalizācijas tīkls, turpinās apgaismojuma tīkla izbūves darbi, kam sekos asfalta seguma ieklāšana. Ja būs labvēlīgi laika apstākļi, šogad varētu tikt ieklāta asfalta apakškārta, lai nodrošinātu iedzīvotājiem ērtu pārvietošanos.


Zemes darbi sākušies arī Miera ielas posmā no Tukuma līdz Valkas ielai. Tuvākajā laikā plānots noslēgt līgumu būvdarbu izpildei Līksnas ielā Vecajā Forštatē.


Visos minētajos objektos tiks ne vien ieklāts asfalts, bet arī izbūvēti lietus ūdens kanalizācijas tīkli un ierīkots jauns apgaismojums.


Grunts ceļu asfaltēšanas programmu paredzēts turpināt, sakārtojot arvien jaunus ceļa posmus dažādos pilsētas mikrorajonos. Ir izstrādāti tehniskie projekti Ventspils, Līvānu, Avotu, Užvaldes, Miera, Darba, Aizpilsētas, Sloku, Liepu un Baznīcas ielas posmu  pārbūvei.