„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 24. aprīlis
Trešdiena
Nameda, Ritvaldis, Visvaldis
+6.3 °C
apmācies

Daugavpilī t/c “Ditton Nams” atveras 220.lv klātienes veikals un preču saņemšanas punkts

Šonedēļ ārpus Rīgas - Daugavpilī- atvērts pirmais tirdzniecības centra internetā 220.lv  preču bezmaksas saņemšanas punkts un klātienes veikals . Turpmāk tajā Daugavpils pilsētas un tuvāko reģionu iedzīvotāji varēs ne vien bezmaksas saņemt 220.lv pasūtītās preces, bet arī tās apskatīt klātienē un iegādāties.

Populārāko preču sortiments vienuviet

"Pēdējos mēnešos pasūtījumu skaits 220.lv tirdzniecības centrā internetā, salīdzinot ar pērnā gada rezultātiem, ir strauji palielinājies, tāpēc paplašināšanās reģionu līmenī ir likumsakarīgs solis. Galvenais iemesls, kādēļ pirmais 220.lv reģionālais veikals un preču saņemšanas punkts tika atvērts tieši Daugavpilī, bija augstais Latgales novada iedzīvotāju īpatsvars, kas pie mums iepērkas. Reaģējot uz šo tendenci, turpmāk, lai nodrošinātu labāko iepirkšanās pieredzi, Daugavpils un tuvāko reģionu iedzīvotājiem būs iespēja internetā pasūtītās preces saņemt klātienē bez maksas,” norāda 220.lv komunikācijas un mārketinga vadītāja Līga Bubko.

Lai to nodrošinātu, jaunajā 220.lv veikalā ir nopērkamas populārāko kategoriju preces - smaržas un kosmētika, rotaļlietas, mazā sadzīves tehnika un mājsaimniecības preces, mobilie tālruņi un aksesuāri, kopskaitā aptuveni 2,5 tūkstoši preču vienību. Tāpat iedzīvotājiem ir pieejamas populārākās sezonas preces, un gan klātienes, gan arī interneta veikalā regulāri būs dažādas akcijas!

Jāpiebilst, ka joprojām ikviens ir aicināts ievērot Covid-19 drošības pasākumus, izvērtējot savas iespējas sortimentu pārlūkot vietnē www.220.lv neizejot no mājas. Ar precēm, detalizētiem to aprakstiem, ir iespējams arī ērti iepazīties tiešsaistes veikalā, turklāt iepirkties var 24 stundas diennaktī. Savukārt pēc iegādes preces var ātri, ērti un bez maksas saņemt klātienes veikalā.

Rūpēs par pircēju drošību

Lai rūpētos par klientu drošību, preču saņemšanas punktos tiek ievēroti visi veselības aizsardzības un drošības pasākumi, tai skaitā klientu skaita ierobežošana vienā telpā, 2 metru distances ievērošana, kā arī tiek izmantoti tādi risinājumi kā norobežojošais stikls, dezinfekcijas līdzekļu lietošana, kā arī tiek veikta virsmu dezinfekcija. Apmeklētājus saskaņā ar valstī noteiktajiem nosacījumiem veikalā gaidīsim, valkājot sejas aizsargmasku.

Jaunais veikals un preču saņemšanas punkts Daugavpilī atrodas tirdzniecības centrā “DITTON NAMS”, Cietokšņa ielā 60, 2.stāvā. Tā darba laiks no pirmdienas līdz sestdienai ir no pulksten 9.00 līdz 20.00, savukārt svētdienās no pulksten 9.00 līdz 18.00.