„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+7.2 °C
apmācies

Kraujā labiekārtota centra “Avots” teritorija

Īstenojot Eiropas Reģionālās attīstības fonds (ERAF) atbalstīto projektu, Kraujā labiekārtota sociālā atbalsta un aprūpes centra “Avots” teritorija un atjaunots apgaismojums, “Latgales Laiku” informēja Daugavpils novada pašvaldībā.

Projekta „Pakalpojumu infrastruktūras attīstība deinstitucionalizācijas plānu īstenošanai Daugavpils novadā” realizācijas gaitā objektā demontēts un utilizēts novecojušais un bojātais žogs un bērnu laukuma aprīkojums, grāvī uzstādīta caurteka, izbūvēts betona laukums ogļu glabāšanai, bruģa segums un nomainīti komunikāciju aku vāki.

Remonta zonās atjaunots arī asfalta segums un nomainīti bērnu laukuma aprīkojuma bojātie elementi. Ar grants segumu atjaunota nobrauktuve, veikta teritorijas planēšana un apzaļumošana, uzstādītas atkritumu urnas, soliņi un uzbrauktuve, novecojušā ārējā apgaismojuma vietā ir uzstādīti moderni parka gaismekļi.

Būvdarbus objektā veica SIA “DM Buvex”, tehniskā projekta autors SIA “Cerva”, būvuzraudzību nodrošināja SIA “Meliors Krauja”. Būvdarbu kopējās izmaksas -- 90 926 eiro.

Objekts “Teritorijas labiekārtošanas un apgaismojuma atjaunošanas būvdarbi Daugavas ielā 2, Kraujā, Naujenes pagastā, Daugavpils novadā”, kur atrodas ”Sociālā atbalsta un aprūpes centrs “Avots””, ekspluatācijā tika pieņemts 20. novembrī.

Publicitātes foto