„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+4.7 °C
apmācies

Sociālie darbinieki saņems piemaksas par darbu ārkārtējā situācijā

Par darbu ar klientiem klātienē un rūpēm par inficētajiem klientiem ārkārtējās situācijas laikā sociālie darbinieki saņems piemaksas, šādu lēmumu pašvaldības deputāti pieņēmuši Daugavpils domes ārkārtas sēdē.

Sociālā dienesta darbinieki, kuri no 1. līdz 31. decembrim strādāja ar klientiem klātienē, saņems piemaksu 30% apmērā no darba algas. No nākamā gada darbinieki, kuri apkalpo klientus klātienē, rūpējas  par saslimušajiem un kontaktpersonām ārkārtējās situācijas laikā, saņems piemaksu 50% apmērā no darba algas.

No 9. novembra, kad valstī tika izsludināta ārkārtējā situācija un līdz tās beigām 50% piemaksu pie darba algas saņems  Pensionāru sociālās apkalpošanas teritoriālā centra darbinieki, kuri aprūpē ir ar “Covid-19” inficēti klienti. Tāpat 50%  piemaksu saņems arī vairāki Sociālo pakalpojumu centra bērniem un jauniešiem “Priedīte” darbinieki. Šo iestāžu darbinieki saņems arī prēmijas.