„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+3.8 °C
apmācies

Daugavpils tūrisma aģentūru vadīs Ž. Kulakova, bet Inženieru arsenālu – R. Ķikusts

Aizvadītā gada pēdējā Daugavpils domes sēdē pašvaldības deputāti iecēla Žannu Kulakovu Daugavpils pašvaldības Tūrisma attīstības un informācijas aģentūras direktores amatā, bet Raiti Ķikustu -- Daugavpils Tehnikas un industriālā dizaina centra “Inženieru arsenāls” vadītāja amatā.

Konkursam uz Daugavpils Tūrisma attīstības un informācijas aģentūras direktora amatu bija pieteikušies divi, bet konkursam uz “Inženieru arsenāls” vadītāju amatu -- pieci pretendenti.

Žanna Kulakova līdz šim bija Daugavpils pašvaldības Tūrisma attīstības un informācijas aģentūras direktores pienākumu izpildītāja. Savukārt Raitis Ķikusts pildīja ekonomista pienākumus Daugavpils domes Kapitālsabiedrību pārraudzības nodaļā.

Lēmumu par Daugavpils pašvaldības iestādes “Daugavpils Tehnikas un industriālā dizaina centrs “Inženieru arsenāls”” izveidi no 2021. gada 1. janvāra pašvaldības deputāti bija pieņēmuši jau iepriekš.

Daugavpils Tehnikas un industriālā dizaina centrs “Inženieru arsenāls” atradīsies restaurējamajā Inženieru arsenāla ēkā Daugavpils cietoksnī. Tā atklāšana paredzēta 2022. gadā. Patlaban Inženieru arsenāla ēkā ir paveikta vairāk nekā puse no plānotā būvdarbu apjoma.