„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 8. maijs
Trešdiena
Staņislava, Staņislavs, Stefānija
+10.8 °C
daži mākoņi

Sieviešu apģērbu idejas 2021. gada vasarai

Apmaksāta informācija

Sākoties siltām un saulainām dienām, sākas sezonas dilemma: ko vilkt mugurā? Šogad tas ir īpaši aktuāli, jo pēc ilgajiem ierobežojumiem lielākā daļa pasaules valstu beidzot var atsākt sociālo dzīvi. Stilīgi atpūtas apģērbi un šorti, kas ir ērti, bet ne pārāk ikdienišķi, nenoliedzami ir obligāti, taču ir daudzas citas apģērbu kombinācijas visai vasarai, lai atsvaidzinātu garderobi. Šeit ir pāris apģērbu idejas lieliskais 2021. gada vasarai.

Rakstaina kleita

Atsvaidziniet savu skapi ar jaunu rakstainu kleitu, lai iegūtu vienkāršu izvēli dažādiem gadījumiem. Starp šī gada favorītiem ir rūtiņas, svītras un ziedi. Pēc tam saskaņojiet ar citiem bagātīgiem toņiem - vasarā nav jābaidās izmantot spilgtas krāsas apģērbos un aksesuāros.

Kombinezoni

Tāpat kā kleitas, arī kombinezoni ir lielisks viendaļīgs apģērbs. Vasaras karstumā tie arī palīdz labāk paglābties no ultravioletajiem stariem.

Garie šorti

Šorti var būt ļoti dažādi un pat mulsinoši. Tām, kuras parasti izvairās no šortiem ar īsākām apmalēm, izmēģiniet garos šortus. Tie mēdz būt vaļīgāki un ļauj patīkamai vēja vēsmai plūst tiem cauri pat viskarstākajās vasaras dienās. Izskatu var papildināt blīva blūze, kas vienlaikus pasargās no tā, ka apģērbs pie jums nepielips.

Tumšāku toņu apģērbs

Nav noteikumu, lai vasarā valkātu tumšāku paleti. Gluda tumša vai pat melna kleita ir minimālistiska, eleganta, glaimojoša un diezgan populāra īpaši vasarām pilsētā. Turklāt tas rada ideālu pamatu, pie kura pieskaņot daudz zelta rotaslietu.

Platas bikses

Viss vecais atkal ir modē, un tas noteikti attiecas uz 2021. gada vasaras modes tendencēm - platām biksēm. Ņemot iedvesmu no pagājušā gadsimta 70. gadiem, platas kājas bikses šovasar būs visur. Platās bikses ir dažāda veida, sākot ar plūstošām adītām izdrukām līdz baltam džinsa audumam. Vai vēlaties pāri mierīgai pludmales dienai? Izmēģiniet adīts garās bikses ar elastīgu jostasvietu, kuras ir viegli uzvilkt un novilkt. Vai meklējat kaut ko strukturētāku vakariņām? Velciet bikses ar augstu vidukli un retro apdrukā.

Velošorti

Velošorti tradicionāli tiek valkāti, braucot ar velosipēdu. Īpaši pieguļošs audums apskauj ķermeni, ļaujot jums izvairīties no berzes diskomforta, kas var rasties, braucot ar velosipēdu. Velosipēdu šorti padara riteņbraukšanu ērtu, efektīvu un ir stilīga 2021. gada vasaras modes tendence. Ir daudz veidu, kā valkāt šo tendenci, ieskaitot ar sporta krūšturi un kedām. Varat arī franču stilā ielikt lielizmēra kreklu velošortos. Jūs varat vilkt šortus uz sporta zāli un pēc tam apmeklēt kādu neformālu pasākumu ar dzērieniem kopā ar draugiem, pa virsu uzvelkot vienkāršu baltu t-kreklu, lielu krelu vai žaketi un kurpes ar atvērtu purngalu. Vai neesat velošortu piekritēja? Valkājiet to pašu izskatu ar džinsu šortiem klasiskam vasaras izskatam, kas neizies no modes.

Tagad jūs esat pilnībā informēta par dažādām 2021. gada vasaras tendencēm. Galvenais ir nebaidīties uzvilkt kaut ko jaunu un justies ērti, atrodoties ārā un arī iekštelpās. Iespējams, ka ir vērts apskatīties arī savas mammas skapī, kur noteikti būs iespējams atrast kādu vecmodīgāku apģērba gabalu, kas būs tieši laikā.