„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.6 °C
apmācies

Senioru tējas pauze, vasarai aizejot.

Senioru tējas pauze, vasarai aizejot.

Ar prieku un pacilātību izskanējis Preiļu novada Pensionāru biedrības kopīgs pasākums ar Labklājības pārvaldes Dienas aprūpes centra apmeklētājiem un biedrības “Mūsmājas” aktīvistiem. Kaut arī laiks bija drūms un lietains, tika ievēroti visi pandēmijas ierobežojumi.

Marija Volkova

Pasākuma galvenā tēma -- ”Tējas spēks un stiprums manā krūzītē”. Preiļu novada Pensionāru biedrības priekšsēdētāja Marija Briška, atklājot pasākumu, teica: „Gribu novēlēt jums mazus prieciņus un tasīti aromātiskas tējas, kuru kāds pagatavo jūsu mīļākajā krūzītē, kuru jums uzdāvinājis mīļš cilvēks. Gribu jums novēlēt skaistu dienu, sauli sirdī, daudz patīkamu sīkumu, kas dvēseli paceļ spārnos!”

Ar lielu uzmanību klātesošie noklausījās Preiļu Zaļās aptiekas vadītājas Andrīdas Kokinas stāstījumu par Tereško tēju. Viņa uzsvēra, ka no medicīniskā viedokļa tā ir ļoti vērtīga tēja, ļoti labi palīdz pret dažādām kaitēm. Paldies A. Kokinai par atsaucību un atbalstu!

Patika dziesmas vairāku kolektīvu izpildījumā. Pasākumā uzstājās “Ilūzija” no Riebiņiem, “Melodīvas” no Vārkavas, “Virši” no Preiļiem, deju kopu “Brūklenājs” no Preiļiem. Īpašs paldies kolektīvu vadītājām Līgai Gžibovskai, Santai Karīnai Ošai un Valentīnai Bricei.

Tieši laikā un vietā vērtīgi bija izbaudīt dažādu tēju aromātu, uzzināt to nozīmi veselības un garastāvokļa uzlabošanā. Pasākuma dalībnieki priecājās par kopā būšanu, par pozitīvo gaisotni un patīkamajām emocijām, izteica īpašu pateicību Preiļu novada Pensionāru biedrības priekšsēdētājai Marijai Briškai par tik labām idejām un labi organizētu pasākumu, kurš apvienoja jaunizveidotā novada pašdarbības kolektīvus.

Kaut vairāk būtu tādu pasākumu, jo tas patika gan jauniešiem, gan gados vecākiem cilvēkiem!