„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.6 °C
apmācies

Rinalds Boliņš: skatiens vienmēr uz augšu!

“Lidl Latvija” atvēršanu Daugavpilī gaidīja daudzi, tagad katru dienu no pl. 8.00 līdz 22.00 pilsētas un novada iedzīvotājiem lielveikalā piedāvās svaigus un augstas kvalitātes produktus par zemāko iespējamo cenu. Pēc veikala pārstāvju informācijas, paši nepacietīgākie pircēji ieradās stāvēt rindā jau pl. 5.20 no rīta. Jaunais “Lidl Latvija” veikals tika atklāts pl. 8.00 ar svinīgu lentas pārgriešanas ceremoniju.

Iepirkšanās “Lidl Latvija” ir vienkārša, produktu izvietojums viegli saprotams, piedāvājums ir pietiekami plašs. Lieli un pārskatāmi plaukti nodrošina to, ka produkti ir viegli aizsniedzami. “Lidl Latvija” reģionālais vadītājs Rinalds Boliņš atgādināja, ka produktu cenas norādītas plauktu augšpusē, “Skatiens vienmēr uz augšu” -- smejoties nosakām, ka tas ir labs dzīves moto.

Korporatīvās komunikācijas komandas vadītāja Latvijā Zane Neļķe saka: “Kas ilgi nāk, tas labi nāk.” Un, tik tiešām, labs nāk ar gaidīšanu, un tādā veidā izveidojusies arī diezgan liela ažiotāža un interese par veikalu atvēršanu, “Daugavpilī, tāpat kā visā Latvijā, veikalos, kuri tikko atvēra durvis, mēs piedāvājam „Lidl Latvija”privātā zīmola produktus, kurus gan Daugavpils, gan pārējās Latvijas iedzīvotāji, varbūt, jau ir iepazinuši citās valstīs, bet šobrīd ir iespēja tos iepazīt tepat, nekur nebraucot. Pārdošanā ir tieši uzņēmuma privātie zīmoli , kas ir ražoti gan šeit pat Latvijā, gan arī citās valstīs. Mēs esam tie, kuri no sākuma izdara un pēc tam runā, tad, kad mēs esam gatavi, tad mēs arī paziņojam, kad tad mēs vērsimies vaļā!”

 

Veikala ēka

2242,4 kv. m

Tirdzniecības zāle

1440 kv. m

Stāvvieta

138 stāvvietas, kas ir 2,70 m platas. Tai skaitā 4 stāvvietas cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, 2 stāvvietas ģimenēm, kā arī 6 rāmji drošai velosipēdu pieslēgšanai.

Apstādījumi

Veikala apkārtnes apzaļumošanai iestādīti 129 jauni koku lielstādi un dekoratīvie košumkrūmi.

 

 

Komentāri

10.10.2021 08:08
Lauku skuke
Ludzu pasakiet cik daudz cilvekam materiala zinaa vajag lai vins teiktu stop..man pietiek..nu nekad nepietiek un nekad hepietiks..vajag un vajag..nu luk..planeta ir piesarnota no kaitigiem atkritumiem kuri sadalas tikai gadsimtu laikaa.pilni mezi gravmalas ar plastmasas atkritumiem pudelem.katram vajag masinu.gaiss piesarnots.draud klimatiskas katastrofas..kad cilveks savam ego reiz pieliks punktu...un teijks man pietiek..laikam tikai rad kad bus kapaa..skumji..atcerieties ja juus te esiet tikai uz laiku.un neko ludzi nepabemsiet.dzivojiet samerigi..ar mera izjutu..ludzsvarojot materialas un garigas vertibas.lai nevajadzetu vairak ka vajag.sirojot pa veikaliem......
10.10.2021 07:52
Sonija
Nesmu lielveikaku fane un man pilnigi vienalga...tie aug ka seenes pec lietus un cilveku pateretajdabai ari nav robezu..yz vejkaliem eju kaa uz karatavam..nepatik...bet citi gatavi ne tikaii lielas rindas stavet bet pat nopoteties del tiem..ja cilveku daba nenainas laika ritumaa..nu glyzi ka zurkas redzot spuduminus velk tos alaa.katram savs.
08.10.2021 10:08
Ruta
Beidzot ir atvēries veikals, kurš konkurentiem liks mazliet sapurināties un vairs nebūs tāda milzīga uzcenojuma produktiem. Tas pavisam noteikti ir pozitīvi pircējiem. Lai veicas LIDL!