„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+6.9 °C
apmācies

Izmaini savu vecumu ar matu atjaunošanu matu klīnikā Rubenhair

Apmaksāta informācija

Matu izkrišana vairs nav problēma. Matu līnija un biezums tiek veiksmīgi atjaunoti ar matu transplantāciju. Matu klīnikā Rubenhair matu transplantācija tiek veikta jau 9 gadus un notiek sertificēta ķirurga A.Miļčevska vadībā. Kopumā klīnikā ir veiktas vairāk kā 2000 operācijas gan vīriešiem, gan sievietēm ar lieliskiem rezultātiem.

Saskaņā ar žūrnāla “Mens Health” veikto aptauju - liekais svars vai ūsas vīrieša vecumam pievienoja vidēji divus gadus. Tomēr, lai gan sirmi mati liek izskatīties vecākiem par septiņiem gadiem nekā ir savs vecums, vīriešu plikpaurība ierindojās pirmajā vietā, un respondenti uzskatīja, ka tas liek vīriešiem izskatīties līdz pat astoņus gadus vecākiem, nekā viņu vecums ir patiesībā.

Galvenās fiziskās iezīmes, kas pievienoja lielāko gadu skaitu vīrieša vecumam, visas bija saistītas ar vīrieša matiem vai sejas matiem. Aptaujā tika konstatēts, ka galvenie faktori ir šādi:

  • Matu izkrišana palielina izskatu vecāku par astoņiem gadiem.
  • Sirmie mati līdz septiņiem gadiem.
  • Pilna bārda līdz pieciem gadiem.

Ir zināms, ka aktieri krāso matus ar kosmētiku, lai padarītu matus biezākus, vai arī tiek koriģēta matu līnija, lai slēptu matu izkrišanu uz lielā ekrāna.

Visi cilvēki ar laiku pakāpeniski zaudē matus. Dažiem matu zaudējumi ir tikko pamanāmi. Citiem tas ir acīmredzami un, ja matu izkrišana ir pastiprināta vai notiek agrīnā vecumā, tas var būt ļoti satraucoši. Matu izkrišana sākas no priekšējās matu līnijas un virzās uz aizmuguri.

Matu transplantācija ir veids, ar kuru ir iespējams atjaunot izkritušos matus un vizuālo izskatu. Donorzona ir galvas aizmugurējā galvas daļa, no kuras mati tiek izņemti un transplantēti vietās, kur mati ir izkrituši. Atkarībā no transplantēto graftu daudzuma, process aizņem apmēram 4 līdz 8 stundas. Pārstādītie mati ārā nekrīt un rezultāti ir pastāvīgi.  Matu transplantācija klīnikā Rubenhair tiek veikta ar jaunāko un modernāko metodi. Tiek nodrošināta garantija darbam un pēcoperācijas uzraudzība.

Pēc matu transplantācijas operācijas lielākā daļa cilvēku var atgriezties darbā un ikdienas režīmā jau 2 līdz 3 dienas pēc operācijas. Matu transplantācija atgriež agrāko matu formu un izskatu.

Ja jūsu izskats vai plikpaurība jums traucē, tad matu transplantācija klīnikā Rubenhair var būt viens no veidiem, kā izmainīt savu izskatu un dzīves kvalitāti. Sūtiet savas galvas foto uz WhatsApp un saņemiet konsultāciju un atbildi par izmaksām tajā pašā dienā.

Matu transplantācijas klīnika Rubenhair
Republikas laukums 3, LV-1010 Rīga
Tel / WhatsApp: +371 26777776
Email: info@rubenhair.eu
www.rubenhair.eu